Fine sommerføtter

Mesteparten av året så er føttene pakket inn i sokker og sko, så det er veldig lett å glemme de stakkars små. Men det går ikke, ihvertfall ikke om sommeren med peeptoe, flats og løping på stranden. Jeg prøver å passe på de så godt som jeg kan, og her er mine 6 steg for fine sommerføtter:)


Fotbad

Varm vann og fotbadsalt myker opp beina, forbereder de på filing og hjelper godt på hard hud.


Fotskrubb

 

Jeg er storfan av Body Shop Peppermint Foot Scrub, den frisker opp føttene med deilig peppermynte, fjerner død hud og samtidig så får sliten stillethæl føtter en god massasje.


Fil;

Tørk beina med en myk håndduk og ta fatt på den harde huden, jeg har to forskjellige filer jeg bruker, en grov fil og en finere.

pdplasticfootfile

19422mz

Negler:

Klipp neglene i passe lengde, husk at de skal ikke være for korte heller. Gi de så en liten omgang med en neglfil for å polere og styrke kantene.


Krem

Gi føttene en god behandling med en fet fotkrem. Jeg synes den beste er Body Shop Peppermint Foot Rescue, den gir tonnevis av fuktighet og gjør at føtter lukter som de burde gjøre.

thebodyshoppeppermintfoot8ff8141c


Lakkering

Lakker neglene i en frisk sommerfarge. Hva med turkis eller rosa?
Husk overlakk og underlakk på tærne også:)


 

neglelakkfargermo585767p

bloglovin

2 kommentarer

I r l i n

07.aug.2009 kl.09:23

Hei der! Jeg har en utfordring til deg og den fine bloggen din igjen! :D Bare hvis du har lyst til å ta den da :) (trenger jo ikke ta den med en gang). Utfordringen er:*Gå inn på mobilen din*Gå inn på telefonlista*Bla ned til 10.person ELLER 24.person på lista, bruk den personens forbokstav og skriv om en person som begynner på samme bokstav. Gjerne med bilde av personen. (det kan være alt fra bekjente til kjendiser). Du kan også skrive om den personen du blar deg ned til.*Dersom du ikke har mobil kan du bruke kontaker på msn eller bruke alfabetet.Dersom du vil ta utfordringen så håper jeg du sier ifra til meg sån at jeg kan komme tilbake og lese og kommentere innlegget ditt :) Ønsker deg en kjempefin dag!

Malin Cecilia

07.aug.2009 kl.18:33

Lure tips!Jeg er selv veldig flink med fotbad og skrubb :-)

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits