En Shopoholikers Bekjennelser

Jeg kjøpte meg denne i går, og jeg må si den var virkelig underholdende! Utrolig søt, morsom, feel-good jentebok!
Jeg vil absolutt anbefale denne, den er skrevet veldig godt, og det er mye å kjenne seg igjen i for shoppinggale jenter. Det har gått unna veldig mange bøker i sommer, jeg har lest opp to Harry Potter bøker, Dita von Teese sin bok,  Darwin og  Marx minibøker, biografien til Dennis Rodman og jeg holder på med en biografi om Pol Pot. Jeg har en yoga bok og en om gamle Egypt jeg skal ta fatt på snart, men så trenger jeg fort noen nye bøker.

Noen som har noen bøker å anbefale?


dsc00530jpg


Det var en del å gjøre på jobb i dag, og det er jo alltid veldig gøy! Så resten av kvelden har gått med til sløving, tv og rydding. The Rachel Zoe Project, Tim Gunn Stilguide og Rett Diett er innholdet til tirsdager om tidsskjemaet tillater det.
Nyfattet inspirasjon har gjort at jeg har fått ryddet klesskapet og badet også, er deilig å få ting gjort. Men så kommer det også fire overnattingsgjester på torsdag, så det er greit å ha ting i orden. Seks personer på 30 kvm derimot, det skal bli spennende. Men det er alltid koslig å ha venner på besøk! Så det burde nok gå i orden:)
bloglovin

Én kommentar

Malin Cecilia

12.aug.2009 kl.17:57

Har ikke lest boken, men sett filmen. Jeg ble litt skuffa over den:)

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits