Følg drømmer og lev livet?


Jeg har alltid vært bevist og opptatt av at du skal gjøre det som gjør deg lykkelig. Ikke plage deg selv med negativ energi både fra det du fyller hverdagen din og med mennesker. Jeg har vært så bevist på at slike ting skal kuttes ut, og at jeg alltid skal følge min vei til balanse, inspirasjon, lykke og motivasjon. Men nå føles det litt ut som jeg har mistet alt, jeg har mistet tråden rett og slett. Livet mitt har tatt en feilsnu og jeg må jobbe for å få det riktig igjen. Jeg er en person som har et stort behov for å uttrykke kreativiteten min i alt jeg gjør i livet, for det er så mye av den. Jeg har så utrolig mange ideer til hår, makeup, sying av klær, bilder, foto og musikk som velter ut og lager kaos, problemene dukker opp når jeg ikke klarer å organisere kaoset og når jeg føler at jeg har mistet tråden.

Jeg er alltid den som pusher på venner om at de skal følge drømmene sine, og hoppe ut i det de vil gjøre, ta sjanser.
For lykke er så viktig, det å føle at det du gjør akkurat nå er så utrolig riktig, og da snakker jeg ikke om kortvarig "Jeg har nye sko" men noe som virkelig betyr noe for deg som person. Jeg har mange mål her i livet, og jeg er mest lykkelig når jeg jobber mot de målene og ønskene jeg har.

Mål skal ikke være enkle å oppnå, de skal nesten være litt urealistiske så du har mye å jobbe mot. Hadde jeg fått jobbet med Gareth Pugh og stylet for han, så hadde jeg oppnådd ett. Et annet ville vært å ha en liten søt butikk i Berlin, med pyntegjenstander, smykker, litt klær, makeup kombinert med en frisørsalong med en eller to stoler. Det hadde gjort meg lykkelig, virkelig. To mer kortsiktige mål er å gå makeup på NISS og Motekonsulet i Oslo, jeg får se hvor langt jeg kommer med de:)

Jeg er generelt en veldig fornøyd og glad person, på alle måter. Jeg bare føler at jeg har mistet tråden min litt akkurat nå.


Hva er dine mål og drømmer?
bloglovin

4 kommentarer

Elena

04.sep.2009 kl.09:42

Min drøm? REISE JORDEN RUNDTMitt mål? Fullføre utdanningen min og få en jobb som oversetter!

Malin Cecilia

04.sep.2009 kl.18:32

hehe, ja det er sant:) Har aldri prøvd slike sko du har på headere, det nærmeste er vel de gamle buffaloskoene jeg har.

Det er bra du tenker sånn, skulle egentlig jeg også ønske at jeg hadde gjort:) Ting har blitt litt klusset opp kan man si. Et mål jeg har hatt lenge er å utdanne meg som psykolog, men 6 år vet jeg blir for hardt så da bli det nok en studie innenfor rus og ungdom eller noe sånt. (Miljøarbeider) Jeg har igrunn ikke så mange mål...

Malin Cecilia

04.sep.2009 kl.18:53

SV; Akkurat den skjønner jeg:) Du har jo iallefall en utdanning, det er jo bra, og en fin start. Jeg er under utredning av utmattelse, så jeg tar ting som det kommer for øyeblikket. Kjipt, men av og til er det sånn. Klarte heldigvis å fullføre 3 år på vgs.

cissi

04.sep.2009 kl.21:14

Bra skrivet.

Mina mål handlar mest om platser jag vill besöka och bo på. Jag vill bo i Stockholm, sedan Köpenhamn, London och New York..

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits