Skal vi danse?


Jeg har ikke fulgt med på dette tidligere, men tenkte jeg skulle starte nå. Dans er utrolig gøy og jeg har tross alt en rolig hjemmekveld:) Så da må jeg jo såklart sitte her og kommentere samtidig som jeg ser! Jeg har ikke særlig peiling på dans, men jeg vet hva jeg liker eller ikke ihvertfall:)


Mia Gundersen virket fryktelig klumsete og det virket ikke helt som hun hang helt med...men dette er jo første episoden og da! Men noe jeg virkelig ikke likte var det alt for synlige løshåret!
Ole Klementsen har mye potensiale,  men var kanskje litt for stiv i maska?:P
Margrethe Røed så ut som hun hadde det utrolig morsomt så det var gøy å se på, men at hun tørr å gjøre slikt når hun er gravid skjønner jeg ikke! Og håret hennes er veldig gøy da:D
Jeg kjenner meg igjen i den lett distraherte hyperaktive personligheten til Chartersvein, men jeg synes fortsatt han er teit, håret ser bedre ut etter å ha fått makeover av Jan Thomas da, og dansingen så rimelig bra ut! Oppsettet til dansepartneren så utrolig bra ut også:) Men hva i alle dager har skjedd med håret til Anita Valen?! Det så virkelig helt jævlig ut!  Derimot så så håret og kjolen til Elin Tvedt nydelig ut:)
Carstein etellerannet har jeg ikke peiling på hvem er, men det er kanskje ikke så rart siden den eneste sporten jeg interesserer meg for er wrestling. Men han hadde det tydeligvis veldig morsomt da! Men hvorfor partneren er oransje skjønner jeg ikke...
Hallvard husker vi vel alle fra teite tvprogrammer for haugevis av år siden, men jeg er imponert over skilza! Men håret til partneren var lagt veldig merkelig i front og hevet litt for mye etter bølgene, så det så ut som om hun var litt skinna på siden.
Ellen Arnstad har en jobb jeg gjerne kunne tenkt meg å prøve meg på, en fantastisk kropp til å være 44 og var imponerende god. Masse glitter og stas!
Triana Iglesias synes jeg er usaklig hot, og virker som ei jente med bein i nesa. Kjolen var sinnsykt nydelig, sjarmen på topp og dansingen dødsbra:)
Jeg gir Jan Thomas cred for å slå et heftig slag imot janteloven uansett om ansiktet er litt stivt eller ikke så var ikke kroppen det. Og buksene var dødstacky og sinnsykt rå!:D Sjarmen var det absolutt ikke noe å si på:)

Jeg er spent på å se resultatene senere i kveld:)

Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne å danse, jeg kan svifte med bittelitt salsa men dansekurs kunne vært gøy! Sveve over golvet og ha det gøy! Men det passer nok ikke heelt inn i tidskjemaet mitt altså, kanskje engang i fremtiden?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits