Produkter til vinterhåret!

Håret blir fort tørt og livløst om vinteren så det er viktig å pleie det godt! Start med en god klipp for å fjerne det slitte og plei det med gode produkter. Du kommer langt med riktig shampo, balsam, kur og et anti-frizz produkt som roer håret!
Om du attpåtil investerer i en leave-in balsam og et volum produkt er det gode sjanser for fantastisk hår, selv om vinteren! Farger du håret så er det også viktig å investere i produkter som bevarer den, det koster å farge håret, da er det dumt å ikke ta vare på den hjemme!

Andre tips er å la håret tørke mest mulig naturlig før du tar siste finish med føhneren og bruke en god børst, det sparer det for mye slitasje Produkter med masse fuktighet og pleie er cluet uansett sesong, og en god rensesjampo som du bruker en gang i uken.Redken Color Extend er en lettvektig gele-krem formel som tilfører beskyttelse mot at fargen falmer, fornyer og gir et mer medgjørlig hår.

l302
Redken Body Full Weightlifter er en varmebeskyttende kur som bygger volum fra hodebunnen og gir glans til håret.

l170
Redken Straight & Smooth Outshine er en lett styling krem som tilfører håret glans og glatter det ut. Den gir anti-frizz kontroll og demper brusete hår.

l128

Og seriøst, hold dere unna tullete butikkprodukter, de tørker ut håret og er ingenting i forhold til kvalitetsprodukter som funker. Selv om de er dyrere lover jeg at de er drøyere og varer mye lengre! Vær snill mot håret ditt!

4 kommentarer

Malin Cecilia

26.nov.2009 kl.12:51

har hørt mye bra om redken, men har aldri prøvd det selv:)

starsandpink

26.nov.2009 kl.21:19

malincecilia: De funker ganske bra altså, er fornøyd med de:)

Giddy

03.des.2009 kl.09:31

Mitt hår er ganske slitt i tuppene nå, etter å ha hatt extensions i noen måneder, så klipping må til snart. Men det egentlige problemet mitt er at håret ellers er veldig sunt og glatt... for glatt og sunt!? Er ikke mulig å gjøre noe som helst med det føler jeg. Noen tips?

starsandpink

03.des.2009 kl.23:59

Giddy: Hår kan fort bli litt for glatt og sunt, er et herk å gjøre noe med for glatt hår, rett og slett. Å ta striper hjelper veldig godt for å få litt mer hold i håret, du kan også bruke produkter som Dust It for å gjøre håret tråere og få mer tekstur i det:)

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits