Utslitt, støl og fornøyd


Siden min kjære Christine har klart å oppdatere etter helga, så må vel nesten jeg også få gjort det da! Fredag ble en travel dag på jobb, og når jeg var ferdig var jeg egentlig mest klar for sofaen og middag. Så treningen utsatte jeg til lørdag, vel vitende om risikoen for skulking. Lørdagen ble startet med god frokost og cappuchino i treningsklær. Så var det bare på med en varm jobbebukse og jakke for å småløpe litt ned til...trommevirvel...Club Fitness.
Kjempefint senter og gode apparater, jeg har tro på en god innsats der nede tenk. Fikk løpt/jogget 25 minutter og løftet litt vekter, og det holdt tydeligvis lenge for jeg er støl som et helvete i hele kroppen i dag. Så kom jeg meg hjem igjen til en sovende kjæreste, koste meg med masse frukt og Shape-up for å booste motivsjonen!

Fikk gjort unna massevis i går, jeg og mannfolket gikk ned til Solsiden for å handle litt hvit makeup, jukseblod ingredienser, gasbind, alkohol, forings og stæsj!  Var jo tid for HELLFIRE ZOMBIE NATION, jeg kjørte vors og vi hang i takbjelker og surret på golvet alle mann. Etter mange underholdende forslag kom jeg fram til at jeg ble spist i søvne, derav nattkjolen såklart.

I dag så har jeg vondt i legger, lår, rumpe, skuldre, armer...alt er støl etter trening, dansing og herjing på golvet. Haha, men det er gøtt å kjenne at kroppen har blitt brukt da! Leiligheten er fortsatt dynket i sirupblod og rot. Men med tanke på min eneste posisjon i dag, horisontalt på sofaen under dyna, så tror jeg nok at jeg tar det i morgen. Fridag nemlig!

Kvelden foregikk vel ca slik

Jeg gjemmer meg under bordet, slik at jeg kan spise hjernen til Martin, det er slik zombier gjør tenk.


Nå er det tid for en episode Frustrerte Fruer og soving!
Natta!

Har dere hatt en fin helg da?

bloglovin

Én kommentar

MAKEUP & BEAUTY - Heidi Larsen

26.jan.2010 kl.03:35

haha,så jævli rått :D

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits