Hva om du ble millionær?


Påskeaften så er det 20 millioner norske kroner i førstepremiepotten, Viking Jackpot er på ca 110 millioner i morgen. Selv om det hadde vært unevnelig digg å vinne så er rikig nok sjansen sånn ekstremt mongo liten, men hva om? Hva faen skulle man gjort om man vant 110 millioner? Du er helt, totalt sikret for resten av livet med mindre du gambler de bort i Vegas eller setter fyr på...

Første prioritet ville vært å betalt ned alt av lånekassen, regninger og alt det styret der, så hadde jeg tatt med meg en kompis eller ei venninne og reist som bare faen. Sånn, stikke av et år, ut å reise. Besøke India, Usa, tråle igjennom hele Europa, oppleve og leke så mye som mulig. Det hadde vært ekstremt digg å reise alene også, men jeg tror jeg prater alt for mye til å kunne gjøre det altså. Og siden jeg er jente, så må nok all skoshoppingen kjøres hjem i en trailer..  Alle mine bestevenner hadde vært påbudt til å bli med på alle de kule festivalene i sommer. Når jeg er lei av å reise og savner stabilitet så er det tid for å kjøpe seg en fet leilighet som er stor nok til alt jeg vil ha, tidenes hjemmekino, shitloadz med spill, walkin garderobe og alt jeg vil ha uten å trenge å bekymre meg for noe! Så burde jeg vel tatt lappen til både motorsykkel og bil, og jeg ville nok ha kjøpt opp et par leiligheter jeg kunne leid ut og forvaltet pengene på godt mulig vis. Hadde jeg sluttet å jobbe? Njah, jeg tviler på det. Jeg hadde tatt all den utdanningen jeg vil ha og hatt muligheten til å starte hva jeg vil, jobbe med makeup, foto og hår. Og det er ingen tvil om at jeg skulle hatt en koserom kledd i rosapels og hauger med madrasser og puter! hohoooi, jeg trenger å vinne i Lotto jeg altså!
For så store hauger med penger kan man til og med fikse på seg når man begynner å bli gammel og, haha!


Åh, det hadde vært så usaklig digg, jeg må nesten vinne jeg.
Hva ville du gjort?
bloglovin

11 kommentarer

adinen

30.mar.2010 kl.10:58

Kjempe fin blogg!

Nerdebriller, hot or not? si din mening!

http://adinen.blogg.no/1269939260_nerdebriller__hot_or_.html#comment

tonjesittliv

30.mar.2010 kl.11:01

Fin blogg!

Gjerne ta deg en tur innom bloggen min å legg igjen en kommentar, hadde blitt veldig glad da :-)

Tonje

30.mar.2010 kl.11:03

Tror nesten ikke jeg hadde brukt noen penger, føler jeg ikke hadde klart å innsett at jeg hadde hatt så mye penger. Men ville vel først og fremst betalt alt jeg skylder av lån osv.

Noe til veldedighet og selvfølgelig fråtset litt i klær osv ;)

Fin blogg!

starsandpink

30.mar.2010 kl.11:04

Tonje: Litt sjokktilstander må man nok regne med:P

Frida April

30.mar.2010 kl.11:09

Digger sminken din. :))

inf3ct

30.mar.2010 kl.11:11

Det hadde vært sinnsykt digg å vinne så mye penger. Det første jeg hadde brukt det på hadde vært å spandere make-up artistkurs på meg og Øyvind, så på en stor sko-shoppingrunde, og etter det skulle jeg feira og bare kjøpt fancy drinker ute på byen og tatt taxi hele veien fra Oslo og hjem til meg etterpå. Jeg skulle kjøpt meg en av de fiiiine leilighetene jeg har gått forbi i Trondheim så mange ganger, og satt inn masse på sparekontoen, kjøpt en bil til mamma, og funnet noen som kunne laget meg en monstertruck:D

starsandpink

30.mar.2010 kl.11:15

inf3ct: Sounds awesome! Men what the hell? Monstertruck?:D Fett!

Kristine

30.mar.2010 kl.11:19

Jeg tror jeg hadde vert så paff at jeg ikke hadde gjort noe med dem. kanskje brukt dem på utdanningen min. For helt seriøst. Så mye penger er vanskelig å se for seg.

Men jeg tror jeg hadde brukt dem på utdanning, også hadde jeg reist MYE, jeg elsker å reise.. Å som du sier. Jeg hadde tatt med meg alle vennene mine på alle festivalene i sommer.

Det hadde vært deilig å ikke måtte tenke mer på penger. Jeg er allerede lei, og jeg er bare 17 år.

Marte Dahl

30.mar.2010 kl.11:47

Ja tenk å vinn! Hadd blitt stooort bur på degusan da :P Lappen, bli ferdig med utdanninga, betal ned lån, kjøp hus/leilighet med store hobbyrom og stort klesskap, kjøp el-sykkel :P (it nå bil her i gården nei!), reising og shopping.

Malin Cecilia

30.mar.2010 kl.12:03

Hadde jeg vunnet hadde jeg nok blitt skremt av alle pengene, men hadde jo hatt penger resten av livet. Jeg ville også ut å reist! Men skulle fortsatt jobbet. Skulle kjøpt meg en ny bil, kjøpe en fin hytte, pusset opp huset, kjøpt ny bil til pappa, noe nytt til mamma og kjøpt noe fint til bestemor, og en hel drøss med nye sko :-)

danarki

30.mar.2010 kl.16:10

Godt å se at du er aktiv blogger igjen ^_^ Hvis jeg ble skittent rik ville jeg bygget meg et hus med form og farge som en dødsstjerne, med laserkanon ofc, kjøpt inn haugevis av stormtrooperdrakter og invitert til fest xD

(jeg ville også betalt ned studielån, kjøpt en romslig leilighet sentralt i oslo og investert noen mill i gullbarrer).

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits