Litt utslitt, veldig fornøyd


Det ble vel kanskje ikke bare slasking i påska, så jeg merker godt på kroppen at den er litt sliten i dag. Fiksing av hybel, slasking, film, party, besøk og mange fine venner. Enten høyt tempo eller koslig slasking på sofaen. Men jeg kjenner godt at kroppen lengter litt etter rutiner og jobbing frem til WGT nå altså. Kroppen min er ikke så veldig glad i ferie, egentlig. Høygir, kjørt hardt. Selv om det har vært usaklig digg med ferie, godteri og endelig ha litt tid til å henge med venner:) Bursdagselskap for søte Kjarven på lørdag var utrolig kos, men jeg trodde aldri dagen skulle ta slutt. Stå opp kl 10 etter en bytur på fredag, komme seg hjem, støvsuge og vaske ned en hel leilighet, stelle seg, føhne hår, vaske og henge opp klær på under to timer. Bytur for å handle gave og sløve litt. Hjem igjen, gjøre seg klar til familieselskap, bli hentet dit, spise, ned til Freddy og gjøre seg klar for kvelden. Kose seg på Stars&Bangs til tolv tiden, besøke flere utesteder, nach, så enda ett og komme seg i seng til rundt kl 8 på søndagsmorgenen, en fryktelig lang og innholdsrik dag. Men kos var det nå ihvertfall, hadde en sinnsykt bra dag:) Selv om hodet mitt var satt på reserveløsning og det meste av intelligens forsvant rundt 3-4 tiden på natten.

Søndag var fylt med sløving, slasking, godteri, kos, sofa, tv. Veldig, veldig digg, så digg at jeg tok en søndag i dag også, og sløver nå med min andre film før det er tid for Back to reality i morgen tidlig.

Picture time!
bloglovin

4 kommentarer

inf3ct

05.apr.2010 kl.22:57

Funky antrekk:D

Ailin Mari

06.apr.2010 kl.00:41

tøff blogg : )

ordiord

06.apr.2010 kl.00:46

Ingenting er så slitsomt som ferie.. hihi... been there, done that.. HA en flott vår ;-)

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits