Følg drømmen, lev livet, ta sjanser

Om du vil så kan du kjøre snowboard i Mount Everest, du kan hoppe fallskjerm fra fly, studere japansk i Japan, ha et kunstneratelie i Berlin eller haike Europa rundt . Du kan flytte til et helt fremme land for å oppleve nye kulturer, du kan ta en utdanning slik at du får gjøre akkurat hva du elsker resten av livet. 

Alt handler om å ta sjanser, å gå litt lengre ut på grenen på det store treet, vippe litt og føle at man lever. Tiltross for hvor sinnsykt skummelt det kan være innimellom!

 Dytte seg selv ut av komfortsonen sin, og ikke tenke på fortid og savn, men framtid og nye muligheter.

For hva skulle vel livet vært uten utvikling? Hva er vitsen når du ikke følger drømmer og store muligheter?
Vi har alle valg, uansett hva vi gjør i livet, store og små. Og alle har innvirkning på det store bildet man har malt når man sitter på gamlehjemmet og reflekterer over fortiden. Hvor kjiipt må det ikke være å tenke at man aldri tok sjanser og nye muligheter? Å sitte med anger over at man ikke fulgte drømmen sin, eller tok flere sjanser? 

Jeg håper ihvertfall at jeg kan slå vinflasken i bordet og si; Visst faen har jeg levd, jeg tok alle muligheter, prøvde meg fram, klatret rundt på alle greinene til det store treet! Noen brakk, og noen ble mye stødigere. Slik at jeg kunne hoppe videre og prøve meg fram.Man kommer ingen vei ved å råtne seg ned i problemer istedet for løsninger, du kan få det du ønsker, men utvikling og framtid kommer kun om du søker den selv. Fortiden vil alltid eksistere, den er spikret fast for evig tid men framtiden kan vi forme som vi vil. 

Vær fryktløs, følg drømmen, lev livet og ta sjanser! 


En særdeles vis frøken sa til meg i dag: 

Det skal være skummelt, ellers er det ikke verdt det.

Thx cutie!

Og jeg vil, så inderlig. SÅ nuh kommer jeg verden, det er faen meg bare å passe seg!
En stykk rosa kruttbombe er på vei:)Én kommentar

Pixie J

01.aug.2010 kl.12:49

alt jeg egentlig kan si er takk =)

godt med en påminnelse i ny og ne

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits