Min superduper POWAHSMOOTHIE!

Det er ingen nyhet at kjeften min som regel går i ett sett, så siden jeg prater så mye om de tingene jeg har puttet inn i kosten min, så får jeg også mye spørsmål om hvor man kan få tak i det, og da er det jo egentlig like greit å samle det i ett blogg innlegg!

 

....Så vi starter med namnam smoothien min som jeg får i meg hver dag!

Min Smoothie

Massevis av bær

Biola eller Kefir

2 spiseskjeer bløtlagte Chia frø

2 store skjeer Hamp protein

Simpelt og veldig gøtt for kroppen!

 

CHIA FRØ (Kan bestilles HER)

Chia frø er næringsrike små luringer som inneholder omega 3 og 6, antioksidanter, fiber, protein og kalsium og jern . De holder god styring på blodsukkeret og gir mer metthetsfølelse i smoothien. Chia frø kan absorbere opp til ti ganger sin egen vekt i vann, noe som er godt for magen og hjelper på dehydrering. De er et fullverdig protein og inneholder alle de essensielle aminosyrene.

  

HAMP PROTEIN (Kan bestilles HER)

Nutiva sitt Hamp Protein inneholder 37% proteiner, 42% fiber, massevis av vitaminer, mineraler, omega og antioksidanter. Supersmart å putte i smoothien da det gir mer mettning, og minsker lysten på søtsaker. Veldig næringsrikt og lettopptakelig i kroppen.

 

 

 

Innlegget om resten av supermaten som lurer i skapet mitt dukker opp i morgen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits