Hvetegress og Spirulina

Som regel om vinteren så fungerer jeg som en bjørn, jeg går i dvale, mister all energi og sover egentlig mesteparten av tiden når jeg ikke er på jobb eller spiser. Sløving på sofaen foran tven under dyna, null overskudd eller energi, bortsett fra sporadiske adhd utbrudd. I Oktober kom jeg over noen blogger som skrev om Hvetegress og Spirulina, og jeg tenkte at hvis dette funket så ville jo det vært perfekt for meg, og søren meg funket det og! Jeg blander ut hvetegress og spirulina i eplejuice hver morgen og har fått merkbart mye mer positiv energi, jeg føler meg og er friskere og kroppen kjennes mye lettere ut etter avgiftningen! Kraftbombe for kroppen! De har gjort at blodsukkeret mitt er mye mer stabilt, som gjør at jeg ikke hungrer etter sukker konstant.

Resultatet har blitt at jeg føler meg, og er mye friskere, sunnere i kroppen og har overskudd til jobb, masse trening og er våken, ikke minst!

HVETEGRESS (Kan bestilles HER)

Hvetegress er dyrket på en gammel vulkansk innsjø som får næring fra mineralrikt fjellvann, det blir så høstet når det er på sitt mest næringsrike, tørket og presset på lav temperatur.  Den gir naturlig energi, er en god fiber kilde, inneholder haugevis av naturlige vitaminer og mineraler. Virker basedannende og balanserer kroppens Ph, er rensende og avgiftende, styrker immunforsvaret, har fire ganger mer jern enn 30gr spinat og er rik på betakaroten, VItamin C, Folinsyre, Vitamin K, Kalium og masse mer!

Ergo...den gjør kroppen veldig happy!

 

SPIRULINA (Kan bestilles HER eller HER)

Spirulina er nærende, styrkende og gir masse energi, det virker også rensende på kroppen på grunn av sitt høye klorofyll innhold. De fantastiske algene inneholder 10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter, 50 ganger mer jern enn spinat, 10 ganger mer kalsium enn melk, 5 ganger mer klorofyll en grønneblader og 3 ganger mer proteiner enn fisk. Den er stappfull av vitaminer, mineraler og gode fettsyrer. Den hjelper kroppen til å beskytte seg mot frie radikaler og skadelige UV-stråler og virker gunstig på fordøyelsen.

 
5 kommentarer

Shamini

23.feb.2011 kl.13:53

Det du ikke nevner noe om, er hvordan denne coctailen smaker. Fortell? :) Det hadde helt sikkert vært noe for meg også, men jeg orker ikke sånne ting som smaker død og fordervelse..

Anne

23.feb.2011 kl.13:57

hvordan smaker det....? :P

Tone

23.feb.2011 kl.18:36

Jeg har brukt hvetegress selv i noen uker nå, og merker virkelig forskjell. Det er helt utrolig egentlig, hvor mye mer energi jeg har og hvor mye bedre jeg føler meg. Men klager ikke! ;)
Bestilte spirulina for noen dager siden, så er spent på å prøve ut den også.

Meow

25.feb.2011 kl.01:29

Linken til hvor man skulle kjøpe hvetegress funker ikke .__.

starsandpink

01.mar.2011 kl.18:05

Meow: Skal få fikset!

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits