Supermat på ønskelisten!

Som nylig helfrels av supermat og all snadderet det har å by på er jeg virkelig interessert i å teste ut flere ting! Fra før av bruker jeg Hvetegress, Spirulina, Chlorella, kokosolje til matlaging, hamp protein og chiafrø, disse kan du lese om HER og HER :)  Det nye jeg skal teste så fort lønna kommer inn er Acai bær, Tart Cherry og Okinawa Omega.

Denne tidligere slappfisken har funnet ut hva kroppen elsker, og jeg må si det er veldig spennende å teste ut og merke så stor forskjell!

Dessuten tror jeg nok at jeg kommer til å være takknemmelig for innsatsen når jeg blir eldre!

 

ACAI BÆR

Acai bær har rykte på seg for å være superbæret som holder deg ung, ikke galt hva? Proppfult av antioksidanter, mye mer enn blåbær og vindruer, det skal kunne gi mer energi, penere hud, og antioksidantene det inneholder viser seg å beskytte hjernen mot aldring, dempe smerter knyttet til leddgikt og hindre fortetning av blodårer. Antioksidanter nøytraliserer frie radikaler i kroppen som kan gjøre skade på kroppens celler, det lille superbæret inneholder også en sjelden kombinasjon av vitamin C og E som beskytter huden mot sollys og forurensing, sammen med en haug av kalsium, kalium, jern, omega fettsyrer.


TART CHERRY

Tart Cherry er også stappfull av antioksidanter,  den skal taes om kvelden da den er søvndyssende. Juicen inneholder melatonin som hjelper på søvnkvaliteten og er et kraftig antioksidant som vi trenger for en normal døgnrytme. Det funker betennelses dempende, er bra ved leddgikt og inneholder 7000 ORAC per porsjon, kroppen vår trenger rundt 20 000 ORAC for å vedlikeholde en sunn kropp, så med denne juicen så gjør det jobben mye lettere! 

 "ORAC er et akrynom for oxygen Radical Absorbance Capacity og hver enkelt porsjon av produktet viser 5286 ORAC enheter. I henhold til forskning gjort ved ""HUMAN AGING INSTITIUTE"" viser det at 5000 ORAC enheter pr. dag kan forebygge aldersrelaterte sykdommer." - Fra Super-Nature. no

 

OKINAWA OMEGA

Konstant i kroppen foregår det massevis av prosesser og reaksjoner i kroppen som er avhengige av fettsyrer! Deling og fornying av cellene, lagring av energi i cellene, hormonsystem, hjernefunksjoner og nervesystemet, huden og synet. Fettsyrer har tydeligvis mange fler funksjoner i kroppen enn hva jeg var klar over, og jeg vet at jeg ikke får i meg nok, det er ihvertfall sikkert!  Aman Prana Okinawa Omega er et kaldpresset økologisk vegetabilsk fettsyre tilskudd som smører kroppen tilfører Omega 3, 6, 7 og 9 i riktig forhold

 

Verdt å prøve?! Definitivt! 

6 kommentarer

Mia Regine

29.mar.2011 kl.23:50

SV: Jeg synes du kler håret ditt veldig godt :) Ikke mange som bærer den fargen så godt som du gjør :)

starsandpink

29.mar.2011 kl.23:51

Mia Regine: Tusen takk :) Blir bare så fryktelig rastløs til tider :)

Ida - tinoir.no

30.mar.2011 kl.09:07

Jeg er litt skuffet over at jeg i grunnen ikke merker noe forskjell etter at jeg begynte å bruke slike ting. Jaja, får håpe det iallfall er en forskjell jeg ikke merker der, da.

starsandpink

30.mar.2011 kl.22:10

Ida: Det har nok litt med hvordan kroppens tilstand er først og, min er jo stappfull av dritt og junk, ergo mye avgiftning og man merker mer effekt:) Jeg er absolutt IKKE flink nok til å få i meg de næringstoffene jeg skal ha via mat feks.

Men dette er også noe jeg tror vil ha god påvirkning på kroppen i det lange løp...nok fettsyrer, antioksidanter, klorofyll og vitaminer tror jeg gjør seg gøtt jeg :)

monica

02.apr.2011 kl.08:42

enn om man ikke har en normal døgn rytme da funker TART CHERRY da?? jobber kunn om natta jeg vett, å ti timers vakter. spennende at du prøver ut da å flott om det funker.

BY THE WAY TRONDHEIM MISS YOU <3

starsandpink

02.apr.2011 kl.22:10

monica: Hakke testet enda selv, altså antioksidantene får du jo i det uansett, og den er jo søvndyssende uansett når du tar den :)

Kommer i påska!

Skriv en ny kommentar

starsandpink

starsandpink

23, Trondheim

Utdannet frisør og jobber på Olimb&Co frisør i Oslo, trener poledancing på Sometimes Poledancing studio og ræler rundt. Eurotrashbaby@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits